Şehit Harun Deveci İlkokulu

Vizyon: Şehit Harun Deveci İlkokulu/Ortaokulu olarak vizyonumuz; Türk Milli Eğitiminin genel ilke ve amaçları doğrultusunda Atatürk İlke ve İnkılâplarına bağlı, yurt ve dünya sorunlarına duyarlı, sosyal, fiziksel ve psikolojik yönlerden kendine yeterli, yeniliğe açık bireyler yetiştiren bir eğitim kurumu olmak ve eğitim öğretimde sürekli iyileşmeyi sağlamaktır.

Misyon: Çağın gerekleri ile donanmış, özgür düşünen, kendisi ve toplumla barışık, milli ve evrensel değerleri benimsemiş, bilgiyi üreten ve yöneten, geleceğe güvenle bakan ve almış olduğu eğitimin gereklerini yerine getiren ve davranışa dönüştüren bireyler yetiştirmek .

Başarılar: Her yıl düzenli bir şekilde Anadolu Liselerine öğrenci göndermekteyiz.

Saatler: 8:45 15:20
Isınma: KÖMÜRLÜ KALORİFER
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Diğer Hususlar: Okul bahçesi içerisinde çocuk oyun parkı,kum havuzu ve voleybol sahası bulunmaktadır.Ayrıca okulun arkasında halı sahamız bulunmaktadır.

WEB - https://sivassehitharundeceviilkokulu.meb.k12.tr

Adres - HANLI KÖYÜ NO 225 Şarlışla Kayseri Yolu Üzeri MERKEZ / SİVAS

Öğretim Şekli :NORMAL(TAM GÜN)

Yerleşim Yeri - Hanlı köyü,Şarkışla-Kayseri yolu üzeri

Adres - HANLI KÖYÜ NO 225 Şarlışla Kayseri Yolu Üzeri MERKEZ / SİVAS

Ulaşım Okula ulaşım öğretmenlerin anlaşmış olduğu servisle sağlanmaktadır

İl/İlçe Merkezine Uzaklık ŞEHİR MERKEZİNE 58 KM UZAKLIKTA BULUNMAKTADIR.ŞARKIŞLA İLÇESİNE 15 KM UZAKLIKTADIR.